Inici

Serveis

A banda dels productes que oferim, i que podeu veure a la secció corresponent d'aquesta web, també hem de remarcar l'àmplia oferta de serveis al client que podeu trobar a Aviram Devesa:

 • qualitat

  Qualitat garantida

  Tots els nostres productes tenen la màxima qualitat alimentària garantida. A banda dels segells de qualitat de cadascun d'ells, han passat tots els controls alimentaris i de sanitat que marca la llei. A més, l'experiència que ens dóna els nostres més de 70 anys de veterania en el sector ens fan ser especialment curosos en aquest aspecte.

 • transport

  Servei de transport

  Si el total de la seva compra supera els 20 euros i té vostè un bar o restaurant al barri del Poble Nou i vol que el servim, cap problema. Li portarem els productes que ens demani al seu local sense recàrrecs addicionals.

  (NO servim a domicilis particulars)

 • contacte

  Comandes per telèfon i internet

  Faci'ns la seva comanda a través del telèfon amb un mínim de 24 hores d'antelació. A més, des d'ara també pot fer-ho per internet, mitjançant el formulari que trobarà a la secció Contacte d'aquesta web.

 • assessorament

  Assessorament alimentari

  Té algun dubte sobre algun producte en concret? Pregunti al personal de les nostres botigues o escriguin's un correu amb la seva consulta. Vol alguna idea o suggeriment per fer algun plat que pretengui sorprendre? Entri en el nostre blog de receptes de cuina i trii la que més s'ajusti a les seves necessitats.

 • nadal

  Productes especials per Nadal

  A l'època de Nadal tenim disponibilitat de productes que són més difícils de trobar que la resta de l'any a uns preus molt raonables. Consulti'ns!

 • xarxes

  Seguiment 2.0 a les xarxes socials

  A les nostres pàgines de Facebook i Twitter publiquem amb molta freqüència assumptes relacionats amb la nostra activitat que poden ser-li d'interès. Ens agrada interactuar amb els nostres clients més enllà del taulell.

Visiti'ns i faci la seva comanda

AVIRAM DEVESA

Mercat del Poble Nou, parades 7, 8, 9, 49 i 50

Plaça de la Unió, s/n

08005 Barcelona

Tel. 93 225 40 59 i 93 225 29 22

Fax 93 485 38 41

devesa@aviramdevesa.com